Blog

21. jan, 2014

INTERNATIONAL ARTIST:

 

International Art Exhibition in Museum of Beijing, China

THIS PAINTING BELONG TO THE COLECTION OF ART MUSEUM IN BEIJING,CHINA
 
THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !
Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !
Jam
ë mirënjohës për mbështetjën e juaj miqë të nderuar... !
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Symposiumi ne Russi ne vitin 2013

 

 

Shefqet Avdush Emini SHOQERIS SONE I DUHEN VETEM NJERZIT E SINQERTE SIQ JENI JU !!! KJO ESHTE E KJARTE QE KATEERI I JUAJ ESHTE I FORTE DHE ME PLOT BESIM NE VETVETEN E KRIMTARIN TENDE ! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

Laura Siner Brahimi Të jam mirënjohëse për vërtetësinë që e thoni për tiparet e mija. E dua të vërtetë të vërtetën në art ky është njeriu dhe identiteti tij 
Shikoja pikturën e di çfarë bartë në vete 
Jeni i pasur në shpirt dhe me vlera të larta njerëzore Shefqet

 

Comments


Comments

 

 

BURIM MEHMETI  ARTIST, KENGETAR I NJOHUR , DJALI I DAJES  SHABAN MEHMETIT 

SHABAN MEHMETI

Comments

SHABAN MEHMETI

Ky është djali i madh i dajes tim. Shaban Mehmeti

 

Ky është djali i dajes tim, jemi rritur së bashku si femi.

My Olld Paitings after graduaation 1983/ 84
 

COMNT NGA ADEM GASHI

COMNT NGA NJAZI QORROLLI

 

 
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN CESME, IZMIR, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
HOLLAND

VIDEO FROM: SELCIK ELLI ARTIST FROM TURKEY
 

Ky është Afrimi djali i dajes tim profesor i edukates fizike !